Posted on

Nigo reimaginer klassikerne for en begrenset Levis samling

Human Made’s Nigo er ingen fullstendig fremmed for samarbeid, så vel som etter å ha gått sammen med Virgil Abloh for Louis Vuittons LV2 -samling tidlig i forrige måned, er den japanske motedesigneren tilbake med en Mer kobling til legendariske denimopphavere Levi’s.

I kampanjevideoen så vel som bilder ser vi en fortid så vel som nåværende versjon av Nigo satt utenfor Curry Up Restaurant -kjeden. Forbi Nigo er kledd som en representasjon av hvem han var den gang, med et matchende Levis sett inkludert 501 denim samt en Levis Trucker-jakke fra 1950-tallet.

Bilde gjennom Levi’s
Jakken har nødlidende kanter med brukte lapper rundt ermene så vel som krage for å skape et eldre utseende. 501 denim er like med lett slitasje, reparerte så vel som blekede seksjoner som er omtalt i hele. Begge brikkene vises i en lyseblå nyanse som fremheves av den tidligere nevnte brukte detaljering.

Bilde gjennom Levi’s
Å være en denim-fanatiker i tillegg til å ha en samling på flere millioner dollar, vi kan bare se for oss at denne entusiasmejobben har vært på Nigos sinn i lang tid nå. Hele samlingen er begrenset til 100 enheter av både jakken og jeans, så sørg for å ta turen til Levis Japan -side fra 9. til 11. juli for å indikere opp. I andre nyheter feirer Nike 75 år med Atletico Madrid -historien med dette hussettet 2021/22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *