Posted on

De 5 beste høye motesokklignende joggeskoene på markedet akkurat nå

mønstre er så rare ting, ikke sant? Ett minutt kan noe være rart som faen, så vel som bare noen minutter senere, de er årets største moteerklæring. Enten du liker det eller ikke, er det sokkelignende sneakermønsteret her for å bli, så vel som det ledes av disse fem tøyelige pannekjentene.

Det har aldri vært mye bedre tid å tromme med den gamle sokkeskuffen og vippe dem som om det er ingen virksomhet. Å vise frem spark fra slike som adidas så vel som Balenciaga, akkurat her er de fem beste høye motesokklignende joggeskoene på markedet akkurat nå.

Balenciaga Speed ​​Trainer

Balenciaga Speed ​​Fitness Instructor har vært en av de mest populære joggeskoene i år, og har vært en kraftig drivkraft bak sokken som Sneaker Revolution. Med mindre du har bodd under en stein de siste månedene du, har du sannsynligvis sett at disse er bøyd på Instagram -feeden din. SPEED -treneren er tilgjengelig i en rekke forskjellige nyanser så vel som stiler, og har en ultra tøyelig overdel med veldig lite merkevarebygging langs sidesiden. Når du sitter på toppen av en tykk hvit såle tilført den Balenciaga -telefonsamtalen ‘Memory Sole Technology’, er hver Speed ​​Fitness -instruktør nøye laget i Italia.

Dior Homme B21

Som det nyeste tilskuddet til høye motesokk -sneakerfamilien, er Dior Homme B21 laget av et praktisk vevd materiale, så vel som tilbys i både en svart så vel som hvit iterasjon så vel som en sterk rød variasjon. Selv om det er lite sannsynlig at skoen er ment for ytelse, integrerer stilen definitivt spesifikke sportsklærinspirerte aspekter som vi har sett fra mange merker de siste årene. B21 er designet av Dior Homme Creative Director Kris van Assche, og tar uten tvil motivasjon fra den tidligere nevnte ‘Speed ​​Trainer’.

Alexander Wang x adidas kjører ren

Alexander Wang X Adidas kjører rene rene, som ble utgitt tidligere i år som en del av Alexander Wangs fjorten stykke Adidas Drop, og håndterer den moderne løpesko. Selv om mange sneakerheads har kalt stilen lat, vil vi tro på det som minimalistisk. Med en ren estetikk som spiller av moderne atletisk stil, med en elegant, sokk som Upper, sitter Ren Clean på toppen av en seng av Adidas ‘ikoniske boost -teknologi, og gir brukerne komfort med hvert skritt. Selv om dette absolutt er den billigste for politibetjent av disse fem joggeskoene, har videreselge kostnader nesten tredoblet seg de siste månedene.

Fendi ‘Think Fendi’ sneaker

Fendis ‘Think Fendi’ sneaker er kunngjort i oktober – og tror Fendi ‘sneaker er som Marmite – du liker enten det å biter eller ikke like den med en brennende lidenskap. I stor grad bestående av et tøyelig materiale som ligner på Adidas ‘Primeknit, er’ Think Fendi ’tilgjengelig i mange ekstremt unike farger. Rundt den øvre løper teksten “tenk” så vel som “fendi” langs motsatte sider av kragen, samt en ribbet krage øverst på skoen gir brukerne mye bedre passform. Komplementær Fendi -merkevarebygging er også preget rundt hælen på skoen bare i situasjon du ikke klarte å huske hva du hadde på deg.

Rick Owens drkshdw dykking sokk

Rick Owens er uten spørsmål en av de mest respekterte motedesignene i det 21. århundre, så vel som for sokken hans som sneaker, han tar sjangeren i tillegg til at den vender den på hodet. DRKSHDW Diving Sock, levert som en del av vår/sommer 2017-kolleksjonen, skjermer en moderne aerodynamisk stil, med en slip-on-design, avrundet tå, i tillegg til en tykk hvit gummisåle. I motsetning til de andre fem sparkfunksjonene på denne listen, utfører dette nummeret et tøyelig dykkermateriale for en bagatellmessig, men likevel unik estetikk.

Hva tror du på vår liste over de fem beste high fashion sokkene som joggesko på markedet akkurat nå? Er du tilhenger av trenden? Tror du at det burde være noen flere fortjente tillegg? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor, så vel som om du er en fan av “Dad Shoe” -trenden, sørg for å inspisere de fem beste high fashion pappa skoene som slipper i år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *