Posted on

Et spesielt til fots titt på den helt rosa Puma RS-X 3 “Puzzle”

Det er her! Den eneste kvinnen gir deg en spesiell nøye og personlig blikk på det nye Puma RS-X3-puslespillet rosa. Denne sneakeren er sikker på å gjøre alle vintage vibber denne sesongen, og vil sikkert lyse opp rotasjonen din kledd i den peneste rosa fargen, samt blande den opp med en variant av tekstiler så vel som teksturer.

Bilde gjennom den eneste kvinnen
Int’l frakt

Handle nå

Tittelen ‘Puzzle’ refererer til den lagdelte øvre som er laget av en blanding av premiummaterialer, inkludert lettvekt som passer sammen for en veldig pustende passform. Glatt læroverlegg gir støtte til tåhetten så vel som hæl i hvitt så vel som CandyFloss Pink, med et mørkere tonet semsket blondersystem som låser snørene på plassering i tillegg til å legge til et high-end berøring.

Bilde gjennom den eneste kvinnen
Int’l frakt

Handle nå

Aksenter av svart så vel som krem ​​gir en kontrast av farge til hælen så vel som tunge med den anerkjente Puma-logoen omtalt sammen med ‘RS-X’ på Tongue-fanen. Det er ingen spørringskomfort med merkene som er spesielle demping i mellomsålen, noe som forutsetter at lett, sprett følelse under føttene som vil få deg til å nå til denne skoen som ditt daglige sparkpar. Den tykke stil mellomsåleen gjør disse ideelle for sammenkobling med alt så vel som den dynamiske fargen vil legge til en uttalelse av farger til dine passer.

Bilde gjennom den eneste kvinnen
Int’l frakt

Handle nå

Skiller seg ut fra mengden med sesongens must-have sneakersko, kvinnens Puma RS-X3-puslespill, den blir tilbudt politibetjent i dag, bare trykk på lenkene på denne siden for å handle. Inspiser ut vår spesielle unboxing nedenfor, samt la oss forstå hva du tror om denne stilige, men fantastiske sneakeren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *