Posted on

Utgivelsesminnelse: Ikke gå glipp av Yeezy Improve 700 “Wash Orange”!

Hvis du tok en L på “Wave Runner” tilbake i 2017, så vel som i alle de påfølgende restocks, er Yeezy Improv 700 “Wash Orange” faktisk den neste beste tingen. Inspirert av OG Colourway så vel som noen nylige tillegg til samlingen, er det satt til å avta i morgen tidlig 16. oktober på Adidas bekreftede appen!

Den øverste halvdelen av denne Yeezy er veldig helt sikkert hentet fra de aller første 700 som uten tvil startet den tykke farsko -trenden tilbake på dagen. Med en førsteklasses “solid grått” skinn så vel som semsket skinnkonstruksjon, er det aksentert av blå så vel som tealfarger for et utseende som garantert vil vri hoder. Alt som mangler her er de “frosne gule” snørene som gjorde det originale paret så ikonisk.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Når du skifter fokuset nedenfor, vil du oppdage en intrikat utskåret adidas forbedrer mellomsåle som er lånt fra “Bright Blue” så vel som “solen”. Dette er deretter avrundet med en mørk kull yttersåle under føttene, og avslutter designet.

Adidas Yeezy forbedrer 700 V1 “Wash Orange” lander i morgen 16. oktober klokka 07.00 på Adidas bekreftet. En av denne sesongens skal ha farger, du vil ikke gå glipp av disse. La oss forstå om du vil gå for dem om morgenen, så vel som mens du er her, kan du like godt se bedre på Yeezy Improve 350 V2 “Beluga RF”!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *