Posted on

Utgivelsesminnelse: Ikke gå glipp av Air Jordan 1 Zoom Comfort “Pink Glaze”!

Hvem ser ikke frem til helgen? Selvfølgelig gjør alle det! Det ville være rart hvis du ikke gjorde det. Du kan holde deg oppe hele fredag ​​kveld i sofaen og se på en film med en skje med Ben så vel som Jerrys iskrem i munnen, samt ikke bekymring for å være sent å jobbe med morgenen. For sneakerheads er det imidlertid noe annerledes hvis du ikke allerede visste det. Lørdag er den enorme dagen for de mest populære Nike Fitness -instruktørutgivelsene, så det er nødvendig å få en avslappende natt for å være oppe og forberedt på den tidlige morgenfallet. Når du holder det sagt, faller Air Jordan 1 Zoom Comfort “Pink Glaze” i morgen 6. februar gjennom Nike SNKRS -appen klokka 08.00, så tuck i sengen tidlig i kveld, ellers vil du sove med alarmene dine!

Denne nyeste colorway -oppdateringen fra Nike så vel som Jordan -merket av deres fremtredende Jordan 1 Zoom Comfort -sneaker er garantert å heve sneakersamlingen din til neste nivå, så fortsett å lese på for mye mer informasjon! Sammenlignet med OG Air Jordan 1-silhuetten vi er kjent med, tilbyr AJ1 Zoom CMFT en mye mer ultra-myk følelse, takket være den skum-paddede indre vegger, tunge, så vel som mye mer!

Int’l frakt

Se mer

Offisielle bilder viser paret som flaunting en skarp hvit tumlet skinnoverdel som er borte med av saftige rosa overlegg som omfavner panelene fra hæl til tå, inkludert øyenvektene samt ankelklaffer. Utskjærte swoosh-logoer som synker nedover laterale så vel som mediale sidepaneler nyter en fengende nyanse av blek oransje for en kontrastpop, så vel som enda mer fremhevet med marine aksenter over tungetiketten, så vel som Michael Jordans anerkjente sfære så vel som vingelogo på sidekragen. Til slutt skjuler en vakker hvit mellomsåle i full lengde nedenfor Sportswear Giants legendariske luftinnovasjon for å garantere at disse Jordan 1-ene tilbyr en vanvittig mengde komfort.

Nike Air Jordan 1 Zoom CMFT Pink Glaze burde absolutt ikke gå glipp av! De slipper utelukkende i kvinnestørrelser gjennom Nike UK klokka 08.00, så pass på at du holder den låst på den eneste leverandøren for din fineste mulighet for å politisere. La oss forstå om du vil legge disse til samlingen din, så vel som mens du er her, ta en bedre titt på Air Jordan 1 Hei ’85 “Neutral Grey” som slipper neste uke!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *