Posted on

Kan Daniel Arsham bare gi ut Nike Dunk Low “Quartz Crystal”?

Mens tilpassede joggesko er litt av et tabubelagt emne, presset avdøde Virgil Abloh alltid ideen om å lage noe nytt og sette ditt eget spinn på ting. Hans “Dear Summer” -samling fra tidligere i år var en ode til dette, til det punktet at han til og med viste mange kreasjoner på den offisielle off-white Instagram-siden så vel som sin egen personlige profil. Etter hvert som tollvesenet blir bedre og bedre, begynner artister som Andrew Chiou å bli lagt merke til av store spillere i spillet, den siste var Daniel Arsham som delte sin Nike Dunk Low “Quartz Crystal” tilpasset rett på hans sosiale.

En hyllest til Arshams livsstørrelse Mickey Mouse-plysj, “Quartz Crystal” ankommer i en dempet grå og lilla palett som ligner på Arshams ikoniske kunststil. Konstaller er laget av lærkrystaller, og finnes i hele dunkens øvre komplett med den amerikanske kunstnerens signatur -typografiske stil og illustrerende teknikk.

Bilde via Andu.C

Bilde via Andu.C
Sandy beige flate lisser gir skoen en vintage stemning, og for en pop av subtil kontrast, swooshes Nike på sideveis og mediale sidepaneler i en skoggrønn, og avslutter designet.

Daniel Arsham x Nike Dunk Low “Quartz Crystal” er en skikk og vil aldri få en offentlig utgivelse, selv om den samtidskunstneren lastet opp skuddene på sin IG-side med bildeteksten “@andu.c reiser i eteren til min Sinnets øye”. La oss få vite hva du synes om denne kreative skikken, og mens du er her, er det slik en Arc’teryx x Nike Dunk Low vil se ut!

Bilde via Andu.C

Bilde via Andu.C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *