Posted on

Yeezy Improv 380 “Hylte Glow” & “Calcite Glow” Get Unveiled

2020 kommer til å bli et ganske stort år for Yeezy Improv 380. Etter å ha sett vårt første blikk på “Onyx” tidligere denne måneden, vi Nå får du se på Yeezy Improve 380 “Hylte Glow” og Yeezy Improv 380 “Calcite Glow”, og de er sikre på å snu hoder uansett hvor du går.

Med en full Adidas Primeknit-øvre for en komfortabel sokklignende passform, er “Hylte Glow” malt i en neongul og grønn farge med “semi-frosne gule” aksenter som tar veien til ankelen og snørene. “Calcite Glow” er derimot mye mer minimal. Dyppet i en “trippel hvit” palett, en pop av grått stiger ned på laterale og mediale sidemasker.

Når du beveger deg nedover, finner du en elegant og strømlinjeformet mellomsåle. Dette er tilført forbedring av teknologien for demping som er på nivå med Yeezy Improve 350 V2. Som navnene deres oppgir, gløder selvfølgelig at begge fargene i mørket akkurat som Yeezy 700 V3.

Bilde ved hjelp av yeezy mafia
Forventet å lansere en gang i høst, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren hvis du trenger Adidas Yeezy Improve 380 “Hylte Glow” og Adidas Yeezy Improve 380 “Calcite Glow” i din personlige samling. Hvilken foretrekker du? Gi oss beskjed, og mens du er her, kom på nært hold med Yeezy Improve 380 “Blue Oat”!

Bilde ved hjelp av yeezy mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *