Posted on

Her er en ny sjanse til å kopiere den off-white x Nike “The Ten” -kolleksjonen

som ble avduket tilbake i 2017, Off-White X Nikes “The Ten” blir av mange ansett som et av de hotteste sneakersamarbeidene gjennom tidene. Designet av Virgil Abloh, dekonstruerte og rekonstruerte ti av Nikes mest populære silhuetter, og her er en ny sjanse for deg å politisere!

For å minnes Super Bowl, har Swoosh åpnet dørene for en ny SNKRS-pop-up i Atlanta. Ved siden av et bredt spekter av eksklusive hettegensere, t-skjorter og populære flyvåpen 1-farger, vil besøkende også få en sjanse til å politiske utvalgte stiler fra “The Ten”;. Disse vil rotere i butikken til den stenger en gang i slutten av mars. I tillegg til dette, vil en futuristisk salgsautomat, kalt The Unlock Box, også være rundt for å selge tilbehør og pin-sett.

For din sjanse til å kopiere den off-white x nike “The Ten”; Samling, sjekk ut Nike SNKRS-pop-up på 760 10th Street NW. Gi oss beskjed om du skal besøke det, og sørg for å laste ned den offisielle den eneste leverandørappen gratis akkurat nå! I relaterte nyheter ertet Virgil Abloh nylig BAPE X Off-White Bapesta!

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Nike Heat, må du huske å sjekke ut det siste her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *