Posted on

Haroshi X Pangaia gjenforenes for en BE@Rbrick Themed Capsule Collection

Den japanske kunstneren Haroshi har igjen koblet seg opp med miljøbevisste livsstilsmerke Pangaia for en BE@Rbrick Styled Capsule Collection. De to kolliderte først tilbake i 2019 for en kapsel som ble utsolgt i sin helhet i løpet av de første 24 timene, så vi forventer at denne vil være en lignende historie!

For de ukjente er Haroshi en skateboarder og selvlært trearbeider som er kjent for sin unike kunststil. Han bruker gamle skateboarddekk for å lage en rekke store skulpturer og design.

Bilde via Hiroshi x Pangaia
Denne samlingen ankom Haroshis berømte Be@Rbrick Design satt over et utvalg av Pangaia -varer. T-skjorter, hettegensere, svette og en rekke tilbehør har alle fått Haroshi-behandlingen med hans signatur tre be@rbrick som pryder fronten til hvert stykke.

Ved siden av designet har en rekke lekne fargetoner inkludert rosa, gul, lyseblå, hvit og svart alle blitt omtalt. Den fulle kapsel vil være tilgjengelig for kjøp fra 15. juli fra Pangaia Webstore samt fra utvalgte steder i Tokyo. Hvis det siste samarbeidet er noe å gå av denne, vil det selge ut raskt! I andre nyheter kobler Gucci seg med spillorganisasjon 100 tyver for et uventet samarbeid.

Bilde via Hiroshi x Pangaia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *