Posted on

Neighborhood Showcase et mangfoldig utvalg av varer for høst/vinter 2021

Etter utgivelsen av deres Vans -samarbeid forrige måned, er alles favoritt japanske streetwear label -nabolag tilbake igjen for å vise frem høsten/vinteren 2021 -kolleksjonen i forkant av utgivelsen. Denne siste samlingen har en rekke brikker og tilbyr både god kvalitet og konstruksjon.

Denne samlingen henter inspirasjon fra klassiske Americana -stiler, militære klær og teknisk slitasje, og viser en blanding av varer sammen med en samling smakfulle homeware -stiler. De første fremtredende brikkene fra samlingen inkluderer to Paisley-blokkerte mønsterjakker. Hver stykke ankommer med en avslappet passform langs en nabolags signatur på brystet.

Bilde via nabolag
Ved siden av dette gir to militærinspirerte overhirs samlingen i henholdsvis hær og svarte toner. Disse brikkene er utstyrt med fire frontallommer og en nedleggelse av knappen for maksimal utilitaristisk stil og funksjonalitet. Andre brikker inkluderer nødlidende denimjakker og tekniske verktøyvester.

Bilde via nabolag
For å avrunde samlingen, har nabolaget gitt ut et utvalg av hjemmevarer inkludert merkede joggesko, en sammenleggbar avføring, en liten søppelbøtte og et utvalg av stearinlys som skildrer aper, langfingre og pistoler. Den fulle kapsel kommer til å falle rundt 21. august på merkets nettsted og utvalgte forhandlere. I andre nyheter slipper Louis Vuitton to nye dagligvareinspirerte tilbehør.

Bilde via nabolag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *