Posted on

Ditt aller første blikk på Patta X Nike Air Max 1 “Noise Aqua”

Tidligere denne måneden hadde vi glede av å dele lekkede bilder av Pattas siste Nike -samarbeid, med den nederlandske forhandleren som håndterer den legendariske Air Max 1 når igjen . Mens vi tidligere bare så “Monarch” -fargen, har vi nå fått et dyptgående blikk på den andre versjonen som skal utgives som har tittelen “Noise Aqua”. Dekket i tradisjonell fargeblokkering som har Aqua-Blue, forstår vi at mange sneakerheads kommer til å være etter disse.

Patta er ansvarlig for noen få av de mest ønskelige Air Max -partnerskap gjennom tidene, så teamet har fått mye til online så mye som med denne utgivelsen, selv om de har sett så langt de ser på poeng! Ryktene rapporterer at den bølgete stilen til mudguards her er påvirket av den sjelden sett Air Max 2 fra 1994, som vi definitivt kan se.

Bilde via Ryivibespatta x Nike Air Max 1 “Støy Aqua”

Int’l frakt

Se mer

Bilde via Ryivibespatta x Nike Air Max 1 “Støy Aqua”

Int’l frakt

Se mer

Paret ser ut til å være laget av en variant av forskjellige materialer inkludert myk semsket skinn, syntetikk samt atletisk nett, og viser frem den sanne stilen til Tinker Hatfields tradisjonelle silhuett fra 1987. Hits av spedbarnsblått så vel som eldre hvitt legger til et lag til i fargen, mens Nikes signatur Swoosh-logo gjør en opptreden på både sideveis og mediale sider. Pattas ikoniske manuslogo settes enkelt på Tongue -fanene, og fullfører det rene utseendet til denne samarbeidsvillige sneakeren.

Under føttene omslutter en gummi mellomsåle et synlig Nike Air Max -system som ligger under hælen, og sørger for at dette er et passende valg i lange perioder med slitasje. Hvis du er så opptatt som vi er på denne kommende utgivelsen, må du sørge for å holde den innelåst rett her på eneste leverandør for alle detaljene angående Patta X Nike Air Max 1 “Noise Aqua” så vel som så mange Flere joggesko! Mens du er her, inspiser nøyaktig hvordan du kan politibetjent Travis Scott X -fragmentet x Air Jordan 1 “Military Blue”!

Bilde via Ryivibespatta x Nike Air Max 1 “Støy Aqua”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *