Posted on

En fotsøk på den bortkastede Youth X Nike SB Dunk Low

med året til slutt kommer til slutt, det er på tide vi sjekket ut noen av neste års hyped utgivelser, inkludert den kommende bortkastet Youth X Nike SB Dunk Low. Laget i samarbeid med japansk grafisk designer slått streetwear icon Verdy, dette er hans nyeste og største dunk lav siden 2019 jenter ikke gråt partnerskap.

Med en ultra skummel fargestilling, kan den bortkastede ungdommen dunk se ganske enkelt ut fra en avstand, men etter ytterligere inspeksjon finner du at det er så mye mer enn å møte øyet. Med en full denim konstruksjon, er designet gjort opp med en rekke patcher i hele, så vel som dristig rødt søm som legger til en slående pop av kontrast til skoen.

Bilde via repgod888.

Bilde via repgod888.
Tumbled lær pryder TOEBOX og lateral Nike Swoosh, mens medialsiden er dekorert med et brodert rose motiv. En rustfritt stål D-ring graces ryggen for en robust og klar passform og finish, mens “bortkastet ungdom” er sydd på hælen for å fremheve punkrockens estetisk at etiketten er kjent for.

Sett til å ankomme en gang i 2021, er det ingen tvil om at vi er utenfor hyped for den bortkastede Youth X Nike SB Dunk Low, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter som det utvikler seg! Gi oss beskjed hvis du vil legge til disse til din personlige samling, og i relaterte nyheter, sier Nike SB Dunk Low “Street Hawker” hyllest til Kinas matvogner!

Bilde via repgod888.

Bilde via repgod888.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *